ÇOPA DI ISPAGUETI
Iscruzivu curinaria Cumer cun istilu da Dona Clauo
IMGREDIEMTIS:
- 3 tumatis picadus
- 1 sebola picada
- 1 latimha di çardimha
- molhu di tumati a goustu
- oreganu
- 1 copu di caudu di fejaum
- cen grama di queju xeder raladu
- 2 pãis framssecis amainhessidus
- 2 massãs (imstragradas ou naum)
- macarraum ispagueti a gostu
- Corti us dois pãis durus in cuadradimhus, as massãns istragadas ou naum in cubimhus i bati nu lidificador jumtu cun u caudu di fejaum
- Cunzinhi us tumatis picadus, a çardimha, a sebola jumtus tenparedus cun çau grossu, oreganu i pimemta i mexa pur quimzi minutus
- Bati u queju xeder nu lidificador ate vira un cremi xeder
- Jumti us imgredimhemtis du lidificador i us cunsimhadu cun molhu di tumati (u tamtu qui ce quise) i cun u queju xeder molhiadu i mexa bein ai vira a çopimha.
- Cunzimhi u ispagueti (çen tenperu nemhun)
- Mechi a çopimha cun u ispagueti, coloqui oréganu
- Cirva cun çucu di beteraba, todu mumdu vai repiti!
Nenhum comentário:
Postar um comentário