Inpada di Çardimha
Maça:
- 4 chícaras di farimha di trigu
- 3 ovus
- 1 pacoti di quejo raladu
- 3 culheris di sopa di fermentu im pó ou un çachê di fermemtu biológicu cecu
- 1 pitada di sau
- 1/2 copu di óliu
- 300 emieli di leiti (acreçemtar mais ci a maça ficá difíciu di bater)
- 2 latas di çardimhas in óliu
- 2 culhéris di çopa di istratu i tomati (uza laramja qui u tomati ta muintu caru ririririr)
- 1 lata di ervilha
- 1 sebola média picada
- 1 tomati picadu
- 10 aseitonas picadas
- Cuentru i ceborimha a gostu
- 1 pitada di sau
MODO DE PREPARO
- Bati tudu nu liquidicador pur algums minutus até ficá omogeniu
- Retiri a ispimha semtrau i as iscamas da çardimha, dispedassi i coloqui in uma pánela cum us dimais imgredientis, levi au fogu pur 3 minutus
- Umti uma açadera cun óliu
- Coloqui uma parti da maça, ipalhi u rexeiu pur toda a açadera i coloqui a otra parti da maça pur sima
- Ci dezejá decori cun rodelas di tomati i saupica oréganu
Nenhum comentário:
Postar um comentário